21.03 Mattias från pool 4:

Johan Malm njuter..


20.59 Mattias från pool 4:

Dennis första dag vid Mörrumsån….


20.48 Mattias från pool 4

Seeberg glad trots knäckt spö tidigare idag..


20.45 Mattias från pool 4:

Mycket aktivitet i pool 4 just nu.

19.30 Mattias från Rosendala:

Såg några fiskar men ingen känning. Hörde att de ska sänka till minimitappningen 9 kubik imorgon.Talade precis med en tysk som varit här sen -86 och fått 1 lax. Hoppas inte mitt facit är likadant om 20 år..


18.03 Mattias från hästhagen:

Vi har kastat på en fisk som har visat sig 2 ggr/min, prövar allt i asken, hittills inget resultat. Den ser aggressiv ut men vill inte nypa. Kanske skymningen kan få den på andra tankar…

16.48 Mikael från pool 16:

Såg fisken vid ”Tranan” den nedersta stenen i pool 16 precis bakom ”nissarna” och la ett lägg och det stramade till direkt.. Men utan någon eftertanke så drog fisken 250-300 meter utan att stanna. När den väl stannade kände jag ryckningarna men var tvungen att sätta bromsen på stopp för att stanna den inte skulle gå vidare. När jag sen spände upp spöt för att om möjligt få hem lite lina knäcktes spö strax ovanför handtaget.. Typiskt men det var nog den häftigaste rusningen som jag någonsin varit med om..

16.46 Jonas från pool 15:

Mikael Seebergs spö gick av igen.. Le Cie.. samma som i Skottland.. Fisken försvann direkt i en enda lång rusning på ca 300 meter innan spöt gick av.. Mikael tror att den kan ha varit felkrokad som den gick iväg..

16.30 Jonas från bilen:

Nu händer det grejer!! Seeberg har krokat en fisk i pool 16 och den är på väg ut mot havet med hela backingen.. Vi kör som faan för att komma dit i tid för att se hur det slutar..

16.10 Mattias från pool 17:

Vi ska strax röra oss upp till Hästhagen efter en vända här nedanför rökeriet i pool 17. I pool 4 är det helt fullt med fisk men ingen som vill ta.

13.48 Johan från laxerian:

En fisk har vi sett sen sist uppe på Vittskövle innan vi lämnade de norra delarna av Mörrum.. Värmen är tryckande men efter en lunch på laxerian ska vi nu ge oss på pool 4.

12.50 Tony (jag) från köket i majorna i Göteborg:

Inget nytt från Mörrum och jag undrar lika mycket som ni vad som händer.. Frustrerande att vara så nyfiken och sååå sugen på att fiska. Jag håller som bäst på att packa och knyta några ”lätta” och fräscha Ullsockar inför resan till Em i morgon.

11.14 Jonas från Vittskövle:
Vi har sett fisk och jag har precis missat ett jättehugg.. Faaan också!! Bilder kommer strax

10.42 Mattias från pool 15:
Kom tillbaka till pool 15 efter min dyraste frukost någonsin..150:-, det kostar att fiska lax. Nu har det kommit 5 bilar hit ner så efter lite guidning av Camilla Hedlud har vi bestämt oss för att köa och testa pool 4,5 och 1. Kanske tas det en till snart i 4:an.. det känns hett när det visar sig fisk hela tiden.

09.33 Mattias på kafeét:
Dags för frukost och sen fortsätter jakten i pool 15.. Det togs en 14-kilos fisk i pool 4 i morse kl.0700

09.25 Johan i Vittskövle:
Ska precis börja fiska vid en ny pool vid ett kraftverk eller nåt liknande.. Inte sett någonting hittills men dom finns här. Kvällspromenaden igår kväll mellan pool 1 och 4 var smått upphetsande.. säkert 30 fiskar som visade sig men ingen som högg. Jonas mobil krånglar så vi bloggar från alla håll idag.


07.40 Mattias pool 15:

Det kommer ny fisk!! Jag och Christer (Borken) är ensamna vid pool 15 och jag hade precis en plog efter min snabbt hemtagna Ullsock, länge sen jag blev så skakis.. / Mattias