Full fart på fisket i Mörrum igen!

DSC08879

.

Den sjunkande temperaturen har satt bra fart på fisken och det stiger gott om stora öringar. Jag kommer att dra ihop ett gäng som ska fiska på Dahlboms sträcka uppe i Svängsta från 16:00 den 4/9 till 16:00 den 7/9.

Jag är väl medveten om de problem som varit med fisken i ån i år, och det tror jag de flesta som fiskar Mörrum och intresserar sig för fisken, fisket och livet längs ån är. Om inte så går det bra att kika in på Kronolaxfiskets sida där de skrivit en del om det.
Hur som så blir det 3 härliga dagar på privat sträcka vid en av mina favoritåar här i Sverige. Sista minutenpris!

Vill man haka på så går det bra att maila mig på:

jonas@fiskeresor.nu

Ha de gott och skitfiske!
Jonas

Se blogg från förra året i Mörrum: http://fiskebloggen.com/?p=7432

Film från sträckan för några år sedan år i september: