blogg4

Prickiga skönheter

Nu på Lördagen den 14/2 klockan 10:00-16:00 är det dags för mässa i havsöringens tecken! Mässan arrangeras av och för Fiskevårdsnätverket i Göteborg i samarbete med Tellis Flugfiske och Vingen kulturhus i Torslanda, Amhult.

Under denna dag för ni möjligheten att gå på föreläsningar, träffa fiskeprofiler, leverantörer, flugbindare – alla är där för att prata havsöring!

Inträde
100 kr för vuxna (från 16 år och uppåt)
50 kr för ungdomar mellan 12-16 år
Gratis för barn under 12 år!

Läs mer här:

Havsoring.se

blogg3

Magiska kvällar

Vi kommer att deltaga och finns någonstans i mitten av mässområdet. Kom gärna förbi på en kopp kaffe och lite fiskesnack. Till denna mässa har vi tagit fram ett havsöringsevent som vi kommer att hålla i närheten av Kungshamn.

En heldag på jakt efter västkustens silver, havsöringen.

Vi träffas på vandrarhemmet vid 19:00 tiden den 25/4 för en gemensam middag. Genomgång av morgondagen samt flugbindning för de som vill och mycket fiskesnack så klart. På kvällen/ natten går vi eventuellt ut och kör lite mörkerfiske om vädret tillåter.

Efter en stadig frukost beger vi oss ut på en hel dags fisketur. Tanken är att vi ska kunna fiska oss runt och hem igen. Området vi fiskar har en väldigt varierande miljö. Allt från hamnar till ensliga grunda vikar samt branta djupbranter. Detta bör ge oss goda chanser till bra fiske.

blogg2

Lunch vid havet

 

Lunch tar vi vid vattnet under dagen.

Vi fiskar fram till 20:00 tiden sedan är det hemfärd för de som vill. Är det någon som vill fortsätta så är det självklart ok. Begränsat antal platser.

I resan ingår:

Boende, frukost, lunch, middag, guidning.

Pris: 850:-pp

Ta med själva:

Egen utrustning för fiske (vadare är ett måste) samt flugbindning medtages om  man vill. Övriga kläder efter väder, måltidsdryck, lakan samt handduk.

blogg1

Spännande vatten

 

Välkomna att boka nu på Lördag, ses på mässan!

Snart spöböj igen…

Jonas och Mattias