Håkäring från Trondheimsfjorden

 

Team isola heter ett havsfiskegäng från Kungsbacka som är riktigt duktiga på det dom gör. Förra veckan var de och fiskade i Trondheimsfjorden och lyckades fånga flera håkäringar, med största på 824 kilo! Tänk att dra den på 15 fotarn! Läs om äventyret HÄR

Jag kommer från Kungsbacka och spelade innebandy med Magnus och Rickard och gick i samma fiskeklubb som Mats när jag började fiska ordentligt 1984. Då hängde jag med fiskeklubben ut på havsfiske några gånger men spydde varje gång. Så havsfiske var inget för mig. De ville alltid att jag skulle med eftersom jag mäskade in fiskarna varje gång… Det fick bli öring och laxfiske istället…

Killarna har en mycket bra blogg där de skriver om allt sitt fiske: Team Isola Kolla in den!

Henrik med Håkäring, Här är det catch and release utan att lyfta fisken….

 

Magnus Karlsson, duktig på både innebandy och fiske!