Nærøy 1-3 Juli

FULLBOKAT!

Följ med oss till vestlandsälven Nærøydalselven, en av de vackraste platser vi har fiskat i och som har kristallklart vatten, lodräta väggar i dalgången och älven rinner ut i en fjord som är med på Unescos världsarvslista. Fantastik plats!

Vi har 8 spön och fiske på båda sidor i hela älven (7-8 km!) med undantag för några korta bitar som vi ej har fiske på (ex. Gudvangen camping)

Vi bor i en fin lodge (se video nedan) med hänförande utsikt över älven och dalen. Mat ingår ej i priset. Egen bil rekommenderas om man inte tycker om att gå långa sträckor mellan poolerna.

Fisket är uppdelat i ett rotationsschema där vi hela tiden fiskar 2/3 av älven och datumen är normalt sett prime time i älven. Eftersom det är premiären så brukar det finnas mycket fisk i poolerna. Mattias var där 2019 och han fick 3 storlaxar och en mellanlax på 1-3 juli 2020.

Datum: 1-3 juli (Premiärdagarna)

Pris 10500 NOK

Läs mer och boka på fiskeresor.nu om ni är sugna på att hänga med!

Nærøy fishing

Berghølen: Här tappade Christer en storlax

Nærøy fishing

Kom i tid till rundvandringen då den tar flera timmar eftersom det är många pooler.

Video från premiärdagarna 2019

Nærøy 97 cm

Åkte ut ensam tidigt imorse eftersom Tommy behövde sova. Han hade varit vaken 45 h så hans kropp sa SOV! När jag kom till sträckan doftade det lax. Det gjorde även mina händer 30 min senare. Älska Norge! 🇳🇴 (dessvärre försvinner ljudet)

Publicerat av FISKEBLOGGEN.SE Tisdag 2 juli 2019

Video från premiärdagarna 2019

Berghølen 96 cm

Nu med ljud!Gick upp 04.30 och ringde Tommy. Han svarade ej. Tvekade om jag skulle gå och lägga mig igen men bestämde mig för att dra ut. Ville så gärna ha en lax i Berghølen, en underbar pool. Först tappade jag en efter ca 5 sekunders fight. Då trodde jag det var kört. 3 kast senare drar det i igen! 5 min senare landar jag en fin lax på ca 96 cm! Min 7:e storlax i år. 😮 Filmade kast – hugg – fight – landning – proper release med go-pron. Underbar morgon! Älska Norge och Nærøydalselva!

Publicerat av FISKEBLOGGEN.SE Onsdag 3 juli 2019

Nærøy fishing
fyrste hölen

Fyrste Hølen

Nærøy fishing

Tommy med premiärdagarnas största lax

Sunray shadow igen Lax på sunray snabbt hemtagen i underbara Nærøy, Norge.

Publicerat av FISKEBLOGGEN.SE

Nærøy fishing

Fight på premiärdagen

Nærøy fishing

Tommy med premiärlax

VIDEO ÖVER LODGEN OCH DALEN