Barnkalas i Göteborg

Nu har adrenalinkids.se startat. Göteborgs ledande eventbyrå har startat barnkalas-events. Ska du ordna barnkalas i Göteborg så hör av dig till oss. Vi har tagit de roligaste, adrenalinstinna gruppaktiviteterna och anpassat dem till barnkalas i Göteborg. Välj bland Bubble football, paintballkalas, fäktning och pilbågskrig (Combat Archery Tag)

barnkalas i Göteborg

BUBBLE FOOTBALL

Vi erbjuder den nya och extremt roliga aktiviteten bubble football som barnen inte kan slita sig ifrån – det krävs inga förkunskaper, bara studsa runt och lek i en gigantisk bubbla och detta blir kalaset du minns för alltid! Fira barnens födelsedag på ett unikt och oförglömligt sätt med bubble football som huvudaktivitet.

Vilken tur att ni hittat hit – Vi har de perfekta förutsättningarna för ett oförglömligt barnkalas och hjälper er skräddarsy kalaset efter barnets egna önskemål för att göra dagen så speciell som möjlig. Vi är den enda aktören som erbjuder barnbollar från sju års ålder. Våra rutinerade lekledare är med från början till slut och håller i hela aktiviteten.

Vi tycker inte att man ska behöva kompromissa när man fyller år, därför har vi alltid ett fastpris oavsett hur många vänner och klasskamrater man bjuder in.

Läs mer på:

adrenalinKids.se

barnkalas i Göteborg

PAINTBALLKALAS

Att fira ditt kalas hos oss kommer få födelsedagsbarnet och dennes kompisar att lämna oss med långvariga minnen om en superkul och unik dag!

Är du och ditt barn trötta på lekland eller Lasertag-kalas? Hos oss får ni ett paintball-barnkalas som blir klassens snackis!

Paintball var tidigare en aktivitet för vuxna, men inte längre! adrenalinKids.se har anpassat utrustningen för att göra det roligt och säkert för barn ner till 8 år att spela. Allt ingår, inga dolda avgifter. Ni får t.o.m obegränsat med bollar!

Läs mer på: adrenalinKids.se

barnkalas i Göteborg

FÄKTNING

Välkommen till ett annorlunda kalas full av fäktning och skoj!

Vi erbjuder en spännande och rolig upplevelse för dig som vill fira födelsedagen med fäktning.

Vi börjar med en kort introduktion i fäktning därefter följer en lekfylld
uppvärmning. Kalaset avslutas med fäktning och tävling.

Naturligtvis går det bra om man som förälder vill vara med.

ÅLDER: Rekommenderad för barn över 6 års ålder

TIDSÅTGÅNG: Cirka 1-2 timmar

KLÄDSEL: Träningskläder med långa ben på byxorna, inneskor. Övrig utrustning finns att låna på fäktklubben. Det finns omklädningsrum.

Läs mer på: adrenalinKids.se

barnkalas i Göteborg

Barnkalas i Göteborg med pilbågar.

”Som paintball fast med pilbågar!”

Spela på vår äventyrsarena med hinder att ta betäckning bakom och  försök sedan pricka kompisar i motståndarlaget med pilar som har mjuka spetsar (vilket dämpar träffen). Träffa samtliga motspelare eller inta det andra lagets hemmabas – ett actionfyllt pilbågskrig och fantastiskt roligt!

Varför Combat archerytag-kalas?
Enkelt, om dina barn har testat på Laser Tag och Paintball och vill prova på en ny och spännande aktivitet som erbjuder rörelse och teamwork.

Komplett skyddsutrustning för barn, garanterar en smärtfri upplevelse!

”Dodgebow”
Spelet är taget rakt av från Dodgeball som på svenska kallas för Spökboll. Detta spel kan även kallas Last man standing. Här gäller det helt enkelt att inte bli träffad.

Läs mer på: adrenalinKids.se

Företagsträning