Häng med till Dee 2013!

Potarch bridge v.13

 

Fiskesäsongen har som vanligt gått väldigt fort och snart är man där igen: Planering av nästa fiskeår! Och varför inte start säsongen tidigt efter de extremt blanka och fina vårlaxarna, eller Springers som man säger i Skottland.

Som vanligt kommer vi att åka till River Dee v. 13, 14 och 40 – 2013 och har i stort sett redan fullbokat v.13 och 14 (sammanlagt 18 platser.) Därför kommer vi i år utöka dessa veckor med tre spön extra varje vecka. Vi kommer då vara 12 personer/vecka som bor och fiskar i rotation ihop.

Anledningen till detta tidiga intresse för 2013 tror vi har varit att vi i år fångade så pass många stora fiskar med Ingolfurs 25,6 punds springer som största fisk. Veckan kan du läsa om HÄR

Nästa år har vi bokat ett riktigt fint boende så att alla kan bo ihop och inte som föregående år, på 2 olika ställen, huset är riktigt stort och har 13 sovplatser. Vi lagar mat ihop och delar på hyrbilar.

Så vill du försäkra dig om en plats så boka redan nu!

Priset är 14 900:- och då ingår boende och fiske på 3 olika sträckor.

Hör av er till mattias@fiskeresor.nu eller boka HÄR

Detta års höstfiske i Dee går av stapeln 1-6 okt, boende 30 sept-7 okt. Där har vi fortfarande en plats kvar. Vi fiskar på kända sträckor som Kincardine, Dess, Cairnton och Chrathes castle. Tänk på att all fisk i Dee släpps tillbaka och är fortfarande kvar i ån…

Ha en riktigt bra avslutning på fiskeåret! / Mattias och Jonas

Kingo med veckans största

Boendet v.13,14 och 40 2013..

 

Mattias med en riktig tjockis

Kolla in våra 20 filmer genom åren som gått…

De flesta av fiskarna vi får är lusade vid denna tiden