Konstig dag

Konstigt 1:

Idag var vi ute i det fina, vindstilla och varma vädret för att slappa, sola och samtidigt spana efter vak som givetvis skulle kastas på. På väg ut såg vi att det vakade riktigt mycket längst in i viken så vi stannade och kastade. Några flugbyten senare (Amandas flugval: ”den ser god ut”) högg det på en fin 55 cm:are på flugan. Fick en bra fight med 2 hopp, innan fisken for runt en förtöjningsstolpe och jag trodde att linan skulle brista. Men väntade ut den och fisken simmade som tur var tillbaka samma väg. Landningen gick senare fint. När jag höll fisken och krokade av den fick öringen spratt och högg tag i min tröja och sprattlade så jag tappade taget och tröjan revs sönder rejält!

Allt frid och fröjd

Öringen hämnas och hugger min tröja så den rivs sönder....

Konstigt 2:

Gjorde några kast senare då rullen hoppar av fästet och trillar ner på en sten och sen ner i vattnet. Tänkte att det bara var att lyfta upp den men när jag försökte detta gick fluglinan av! Då hade rullen träffat stenen med fluglinan mellan rullen och stenen…. Maximal otur.

Konstigt 3:

Bild på Christer när han halar fram…. Ja vad är det?

Halningen..