Härlig morgon

Hade inget att göra igår så jag kollade igenom lite bilder och filmer från i somras. Hittade en videoinspelning bland bilderna som vi hade spelat in med min lilla kamera och som jag glömt av.

Det är en 13 kilos lax jag fick en underbar morgon på vestlandet i Norge, en morgon där jag och Christer hade ett kanonfiske. Har för mig vi fick 4 laxar på 1 h. Våra kompisar hade fiskat hela natten och åkte hem 06.00, precis när vi anlände. De hade kammat noll. Vid 07-tiden hade vi alltså fått och satt tillbaka 4 storlaxar och en havsöring. Inte bästa kvaliteten på videon men håll till godo med lite spöböj. (Guideline reaction, 13,7 8-9 som pressas rejält i denna drillning) 13 min blev 2:40.

Nu är det bara Skottland som rör sig i mitt huvud.  :-). Kan du inte vänta till Juni med ditt laxfiske så följ med oss till river Dee v.13 eller 14. /Mattias