Hemma sen en vecka tillbaka från Norge och nu går jag i längtans tider till nästa resa. Bilen är på verksta’n och plånboken blir tom och att ta sig ut till sina favoritställen är bara att glömma trots kanonlägen i åarna. Men jag och Mattias åker till Emån tillsammans med våra bästa vänner för en underbar kräftskiva på fredag och fiske på lör/sön. Enligt Kent Håkansson är det fullt med fisk i ån och nya fiskar kommer in hela tiden i den fina vattenföringen så det blir nog en härlig tripp.
Vi kommer att blogga därifrån några gånger under helgen så ni får hålla utskik efter uppdateringar..

Om ni nu inte är ute vid våra västkuståar.. Regnet faller, och faller, och faller och laxen stiger.. Jag var vid Jonsered på lunchen och såg blank fisk i holmen höljan så dom kommer smygande nu i knappa 14 kubik..
Men toppklass är det uppe i Örekil.. Dryga 60 laxar bara senaste 10 dagarna och jag vet att det är många som varit i stor fisk men som gått loss.. Största fisken hittills i år togs i söndags av den mycket duktige och erfarne fiskaren Frank Pålsson från Göteborg. Laxen som var 105 cm vägde 12,5 kg och togs på A-sträckan. Grattis Frank!!
Vattenföringen sjunker sakta och är nu nere på 13 kubik och Örekilsälven kommer att fiska bra lång tid framöver..

Ville bara skriva av mig lite tankar så nu återgår jag till det vardagliga igen och hoppas ni får skitfiske “where ever the rods may lead you”

Fish the fly high where ever your rod will lead you / Tony