Regnbågsfisketävling i Strömhult – Öst mot Väst

Ja, nu händer det inte mycket på fiskefronten, man får mest hålla till godo med fiskefilmer och annat som dyker upp på facebook mm. Funderar på att göra en film från fiskeåret 2012 men det tar så extremt mycket tid så vi får se… Det man ser fram emot mest är Opening days i Tweed 1 – 5 feb.

Men nu till helgen är det i alla fall lite regnbågsfiske som hägrar. Vi drar till Strömhult med ett lag från västkusten som skall möta ett lag från ostkusten.

Ostkustgänget består av fam. Kläppe, Henke Larsson + kompisar till dem.
Lag Väst består av: Jonas, Mattias, Borken, Mattias Olsson, Robert Randulv, och Strömhultsexperten Robin. Tävlingsreglerna är jag inte säker på ännu men det blir väl det lag som får flest fiskar som vinner. Jag är dessvärre inte så rörlig efter att ha dragit av mitt korsband i torsdags, men jag får väl hoppa på kryckorna och ställa/sätta mig på en plats och hoppas fiskarna kommer till mig. Blir väl mest fiske i sjön skulle jag tro. Boobyspöet kommer vara laddat!

En av höjdpunkterna på resan kommer bli kvällen innan med stor skaldjursbuffé och en del öl. Hoppas det dricks mycket i Ostkustlaget så de inte orkar upp på morgonen… Lag väst kommer köra lättöl med elefantölsetiketter!

Återkommer med resultat och bilder under eller efter helgen!

(alla bilder från Strömhult)

 

Ibland kan regnbågarna bara blixtra till och dra ut 30-40 m

 

 

Gusten håvar

 

Robin med en feting

 

Amanda med en båge med fina höstfärger..