Fantastisk vecka i Gaula – 2008!

Visar en gammal film från Gaula, när jag inte var så erfaren på att landa laxar själv. Filmen visar en + 10 kilos lax som jag inte lyckas landa utan jag beter mig riktigt klumpigt åt. Johan som filmar hade en håv i andra handen men jag ville landa den själv och fick hjärnsläpp. Som tur är hade jag fått 6 laxar innan denna vecka och fick en 9,9 kilos ca 20 min efter denna tappade.

Hade ett otroligt laxfiske denna v.28 på Flaskhölen i Gaula. Jag lyckades få 8 laxar med en medelvikt på 8,8 kg!

Läs hela bloggningen här: Gaula – Flaskhölen 21 – 28 Juni

/Mattias

Orkar ni inte titta på hela börjar ”det roliga” efter 06.45

Fantastic week in Gaula 2008!

Show an old movie from the Gaula, when I was not so experienced on landing salmon myself. The film shows a +10-kilo salmon that I do not manage to land, but I behave really blunt. Johan, that is filming had a landing net in his other hand, but I wanted to land it myself and got a brain release. Fortunately, I had caught 6 salmons before and got one about 20 minutes after this fish.

Had an incredible salmon fishing this w.29 on Flaskhölen in Gaula. I managed to get 8 salmon with an average weight of 8.8 kg!

Read the full blog  here: Gaula Flaskhölen 21 to 28 June