Har du pengar, tid, förstående fru och är fiskesugen när Sverige är som kallast?

Då finns det en unik möjlighet att hänga med på en resa till premiären 2014  i Rio Grande, Argentina, med boende på Villa Marie lodge och Kau tapen lodge.

Har en kompis som har bokat 2 veckor och nu finns det 3 spön kvar/vecka.

Sea trout fishing in Ro Grande

Här är lite info…

Detaljer fiskeresa till Rio Grande januari 2013 – 2014

Fiske vecka 1 premiärfiske:
Fiskeperiod: 27 December 2013 till 4 jan 2014
Boende: Villa Marie Lodge
Antalet fiskedagar : 6,5 dagar
Antal nätter i lodgen 7 st
Antal spön: 6
Antalet lediga spön idag (7 dec) : 3

Fiske vecka 2:
Fiskeperiod: 4 Januari till 11 januari 2014.
Boende: Kau tapen lodge.
Antalet fiskedagar: 6,5 dagar
Antal nätter i lodgen 7 st
Antal spön: 6
Antalet lediga spön idag (7 dec) : 3

Foto: Magnus Klintheim

 

Det finns guider under hela din vistelse som finns till hands för att du skall få en trevlig, avkopplande resa och få ut så mycket som möjligt av den. Vi har också gratis lån av fiskeutrustning om så önskas.

Kontakta oss idag och boka en unik möjlighet att fiska premiären av nästa fiskesäsong i Rio Grande, världens bästa havsöringsälv.

Vi kommer att göra vårt bästa för att din dröm förverkligas på bästa möjliga sätt.
Flugfiskare från hela världen besöker Argentina varje år, inte utan anledning. Detta är flugfiskarens paradis som många drömmer om. Drömmar och minnen som du har med dig hela ditt liv, både som flugfiskare och människa.

Säsongen börjar i december och varar till april. Våra turer är vanligtvis i januari och februari.

Vi har fiskat Rio Grande flera gånger. Flugfiskare från hela världen kommer tillbaka år efter år för att uppleva detta fantastiska fiske i vackra omgivningar.
Vi kommer att ordna flera resor varje säsong. Du kan beställa ett eller flera spön. Är ni en grupp kan vi ordna det så att ni får hela lodgen för er själva om så önskas. Vi kan skräddarsy en resa ni kommer att vara mycket nöjd med. Välj mellan en, två eller tre veckor. Våra lodger rymmer 8 till 12 sportfiskare per vecka.

Detaljer resa:
Flyg till vanligtvis Amsterdam eller Paris. Vidare till Buenos Aires, Argentina.
Efter en dag eller två dagar i Buenos Aires tar vi tar inrikesflyg till Rio Grande / Rio Gallegos. Denna flygning tar ca 3 timmar. Sedan möter våra guider upp på flygplatsen och vi kör till lodgen. Där väntar på en bättre lunch och förberedelser för fisket börjar.
Avresedag är vanligtvis på en lördag.

På väg mot lunch

Detaljer fiske:
När vi fiskar i Rio Grande använder vi både en- och tvåhands flugspö. linorna är mestadels fluglinor med sjunkspets. Flyt och intermediate kan också fungera, naturligtvis beroende på vattennivån. Älven är lättvadad, oftast bara sand och grus. Landskapet är öppet och du behöver inte vara orolig för bakkasten. Fisken står vanligtvis nära kanten så långa kast behövs sällan. Vi fiskar båda sidorna av älven och guiderna är bra på att välja rätt sida under rådande omständigheter för att göra det mer bekvämt för dig som fiskare.  Det är  endast catch and release som gäller. Vi rekommenderar våra kunder c/r grepphandske på våra resor. Vi har med dessa handskar..

En dag i lodgen:
Vi vaknar ungefär 07.30. Efter en utsökt frukost är vi redo att möta guiden för dagen. Två sportfiskare per guide / bil.
Vi kör till sträckan vi har för dagen, guiden går igenom poolerna och fisket börjar. Lunch serveras ca 1400. Efter lunch är de flesta är redo för en siesta och efter den vaknar vi klockan fyra då kaffe och bakverk serveras. Sedan bär det iväg till nya fiskesträckor på kvällen. På kvällen brukar det visa sig mycket stora fiskar som rullar på ytan och framför oss har vi magiska timmar som ofta blir oförglömliga. Många monsteröringar landas strax efter att solen har gått ned. Bara solnedgången är en stor upplevelse i sig.
Fisket slutar när det blir mörkt. Sedan är det tillbaka till lodgen för middag och avkoppling. Som regel är det många fiskehistorier och berättelser efter en dag i paradiset.

Det är fri bar under hela vistelsen i lodgen.

Pris: 38000 NOK/ vecka inkl. allt utom flyg till Buenos Aires

Om du har frågor, kontakta oss och du kommer att få svar på de flesta detaljer på denna resa. /Mattias

Foto: Magnus Klintheim

 

Foto: Magnus Klintheim

 

 

Foto: Magnus Klintheim