Fiskeresor.nu:s nya samarbetspartner anordnar en tävling efter havsöring som vi vill flagga för.

Välkomna till Hakefjorden cup !
Hakefjorden cup är en endags fisketävling efter havsöring och lax från båt och land. Tävlingen utgår från Stenungsund första lördagen i April varje år.

2009 års Hakefjorden cup startar Lördag 4 April kl 08.00!

På grund av nya regler gällande sjösättning i Stenungsund har vi valt att lägga START OCH MÅL I GÄSTHAMNEN VID KOMMUN HUSET i Stenungsund.
Rampen i Stengsunds hamn omfattas av nya regler vilket innebär att för båtar helt utan giftig bottenfärg får traila i och upp efter utkvittering av nyckel till ramplåset (kontakta hamnkontoret).
För båtar med bottenfärg måste tvättning av båten efter upptagning ske på hamnens spolplatta till en kostnad av ca 250 kr./ båt.
Sjösättning sker enklast istället på Almön (ta höger i trafikljuset efter Tjörnbron, på höger sida mitt i mot Almöns camping) där det går fint att sätta i på det gamla färgeläget. Här finns även en brygga att tillfälligt förtöja på och bra plats att parkera bilar och trailers alldeles intill. Du kan också sätta i Rörtången (alltid öppen) eller Getskär (krävs en nyckel för att komma in till rampen).
Anmälan dig genom att betala in anmälningsavgiften på BG 5658-0020 eller på Björns fiske o jakt. Fyll i Namn och Teamnamn (gäller båtklassen)
Båtklassen 300 kr / team.
Landklass 100 kr/ pers.
junior (<16 år) 50 kr / pers.
Tävlingsstart för både båtklass och landklass sker i Stenungsunds gästhamn vid kommunhuset. Ta vänster i trafikljuset (fyrvägskorsningen vid torget) om ni kommer söder ifrån. Efter 300 m ligger Björns fiske o jakt på höger sida, gästhamnen ser ni då på er vänstra sida.
Anmälning kan ske på tävlingsdagen men vi är tacksamma om båtteamen föranmäler sig så vi har lite koll på hur många båtar som kommer.
Prisbord 2008 bestod av bland annat
Elmotor från Wiggler
Härlig Weekend på Stenungsbaden
Valfri fiskeguidning för två pers med Västkustens Sportfiske
Fiskeguidningen lottas ut bland alla deltagare på prisutdelningen !!!!
tel. Båten 0705-85 63 62
tel. Kontor 0303-561 51

Ni är hjärtligt välkomna till en spännande fiskedag efter havsöring o lax tillsammans med Västkustens sportfiske & Guidning i samarbete med Björns Fiske o Jakt.
Mvh / Fiskeguide Mathias Ström
Tel. 0303-561 51 / 0705-85 63 62