Bubble football Malmö

Vi var och spelade bubble football i Malmö hos adrenalin.nu

Fantastiskt kul och väldigt bra organiserat. Vi testade även på det nya spelet Combat Archery Tag som var lika kul! adrenalin.nu håller till på Ribersborgsstranden, vid handikappsbadet. Kan verkligen rekommendera dessa event hos adrenalin.nu

bubble football Malmö

Bubble football Malmö

Det är en riktigt kul aktivitet som lockar fram mycket skratt hos alla. Spelarna är iklädda något som närmast liknar en stor, genomskinlig badboll. Mål räknas förstås, men här är även tacklingar tillåtet vilket gör bubble fotball Malmö till en aktivitet som passar utmärkt också för den otekniske spelaren. Passar utmärkt för en möhippa, svensexa eller företagsevent.

Bollarna, som fästs på överkroppen, gör att ni kan trilla, tacklas och ramla utan att göra er illa – det är som att ni springer runt i uppblåsta badbollar och bara studsar mot varandra.

Bokas på: bubble football Malmö

Så går det till
På plats möter en instruktör upp och visar grunderna. Det tar inte lång tid ni fintar, tacklar och gör målgester.

Ni spänner på er “bollarna” med två bärremmar som en ryggsäck och det finns två handtag att hålla I för bästa möjliga grepp. Bollarna täcker överkroppen och slutar en bra bit över huvudet för största möjliga säkerhet, utan att andningen hämmas.

Ta emot en rejäl tackling och studsa upp igen med ett leende på läpparna och revansch i sinnet.

Bokas på: bubble football Malmö

I Göteborg kör de i Slottsskogen: Bubbleballevent.se

Luleå finns de mitt i stan: Bubble football i Luleå

bubble football Malmö

Combat Archery Tag Malmö

Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat archery Tag egentligen? Jo, det är en salig blandning mellan paintball och bågskytte som sprider sig som en löpeld i världen. I samband med att Combat Archery Tag lanserades hösten 2015 finns sporten även i Sverige. I hela Sverige. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och tänk ut en strategi som kommer få ditt lag att segra.

Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil i pannan på din kompis – och det är precis det Combat Archery handlar om! Vi specialliserar oss på möhippor, svensexor, kick-offs och andra roliga tillställningar där vi kan garantera ett gott skratt och lyckliga minnen. Det är självklart många kompisgäng som bara har hört talas om sporten och som vill testa på om det är lika roligt som det är. Alla säger det samma: “Combat archery Tag är skitkul!” Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuilding aktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Bokas på: Combat Archery Tag

Combat Archery Tag Stockholm?

bubble football Malmö
bubble football Malmö
bubble football Malmö
bubble football Malmö
svensexa Malmö
svensexa Malmö