archery tag

archery tag,  combat archery

Combat Archery, Archery tag är äntligen här!

BOKA HÄR: Combat Archery Tag

Archery tag, Combat archery, Archery attack kan det också heta i utlandet men i Sverige heter det Combat Archery.

Vi är glada att vara först i Sverige och ensamma i Göteborg med det nya superroliga spelet. Man kan säga att det är som dodgeball (spökboll) med pilbågar. Vi finns även i Stockholm och Malmö.

Vad är Combat archery, Archery tag?

Vad är Combat archery – Archerytag?

Nu är sporten äntligen här, men vad är Combat archery egentligen? Jo, det är en salig blandning mellan paintball och bågskytte som sprider sig som en löpeld i världen. I samband med att Combat archery lanserades hösten 2015 finns sporten även i Sverige. I hela Sverige. Det är alltså hög tid att samla ihop vänner, lagkamrater eller kollegor och tänk ut en strategi som kommer få ditt lag att segra.

Det är få saker som triggar igång ett gapskratt som en välriktad pil i pannan på din kompis – och det är precis det Combat Archery handlar om! Vi specialliserar oss på möhippor, svensexor, kick-offs och andra roliga tillställningar där vi kan garantera ett gott skratt och lyckliga minnen. Det är självklart många kompisgäng som bara har hört talas om sporten och som vill testa på om det är lika roligt som det är. Alla säger det samma: “Combat archery skitkul!” Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugen på en utmaning utöver det vanliga. En perfekt teambuildingaktivitet som garanterat erbjuder skratt och roliga minnen.

Vi kör både inomhus och utomhus. Inomhus i gymnastik- /Sporthallar runt om i Sverige. Vi fixar hall eller kommer ut till er med all utrustning om det passar bättre. Boka i god tid i vår/sommar då vi kommer att ha fullt upp med Combat Archery, i alla fall på helgerna.

Boka på: Combat Archery Tag

archery-tag-977

archery tag

Viktiga länkar:
Svensexa-Möhippa
Paintball
Combat Archery
Combat Archery Tag
Bubble football
Löparkalendern.se
Adrenalin Combat Archery
Göteborg Combat Archery